EBEL

Pospremiti nekaj u mrežu

linz klupaLinz je u prvoj polovici siječnja ostvario omjer 5-1-4, uz prave razbijance od Graza (5:1) i Salzburga (6:1) što je koštalo klupe Troya Warda kojeg je zamijenio iskusni Tom Rowe. Šok terapija očito je urodila plodom te su nanizali (doduše prilično „klimave“) Innsbruck, Villach i Dornbirn te naposljetku tijesno izgubili nakon velike borbe protiv Bolzana koji im je preokrenuo rezultat „blitzkriegom“ u prve četiri minute posljednje trećine. Sve ovo ipak nije bilo dovoljno za povratak u top 6, čemu je razlog i jako dobra forma Fehérvára koji drži „velika/mala“ dva boda prednosti.

U ovome razdoblju ih predvode DaSilva (6+2), Schofield (5+4), Lebler (5+0) i Kristler (4+2), slijede Kearns i Davies (po 3+3), Kapstad (2+6), Brocklehurst (1+8) i Umičević (1+4) dok kod asistenata apsolutno treba istaknuti i Lockea (10). Na razini cijele sezone najbolje stoje Lebler na 16. mjestu (23+16), mjesto iza DaSilva (18+21) dok 22. mjesto drži Locke (11+27). U prvim danima nove godine u obranu su doveli Carlea. Ouzas je započeo sedam utakmica, u prosjeku primio 3 pogotka uz 89,7% obrana. Prosjek su mu zapravo i podigle posljednje tri utakmice u kojima je u prosjeku ostvario 94,5% obrana. Kickert je započeo dvije utakmice i jednom ulazio s klupe, u prosjeku je primio 2,6 pogodaka uz 91,2% obrana.

1. i 2. navala često mijenjaju mjesta dok se sastav istih u principu ne mijenja, osim što je povratkom Koudelke iz 4. navale izvisio Woger te su pred fino ispunjenu PalaOndu izašli:

1. Umičević - Schofield - Lebler
2. DaSilva – Locke - Davies
3. Gaffal - Kearns - Kristler
4. Koudelka - Brucker - Ober

Zadnji puta smo igrali tamo krajem studenog i izgubili 5:2 (Lemtjugov, Mauldin), a ne gajim nade da će oni sutra ići s „pola gasa“, čak naprotiv. Kad se sjetim da sam prošle godine jednostavno „pregorio“ kada smo nakon 2-0 u seriji počeli pljugati „osmice“ i izletjeli iz doigravanja, ne znam kaj bi onda sada trebao napraviti. Isto tako će mi biti dodatno žao ako još u petak Fehérvár zgubi od Bolzana jer bi to značilo da će se „Piceki“ vratiti na 6. mjesto.
Probajte onda barem nekaj pospremiti u mrežu dečki, veseliti ćemo se tome kao 13. plaći.

Foto: www.facebook.com/liwestblackwings

 

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information