SLOHOKEJ

Kadeti pregazili Celje

U14TZG petraU petom kolu natjecanja kadeta u International Hockey ligi Team Zagreb je na ledu Doma sportova ugostio ECE Celje. Gosti uz Celja u Zagreb su doputovali bez bodova iz prethodnih susreta, no gubili su tijesnim rezultatima od najboljih ekipa pa opuštanja nije smjelo biti. Priliku da brzo zaliječe rane iz Maribora igrači Teama Zagreb nisu propustili pa su Celjane napali od prve sekunde i nanijeli im dosad najteži poraz. Sve se riješilo već u prvoj trećini koju je Team Zagreb dobio sa 6:1. Do kraja druge trećine prednost je narasla na 9:1 da bi u posljednjoj malo spustili nogu s gasa.

Najučinkovitijem tandemu zagrebačke ekipe Kumanoviću i Marinkoviću u napadu se pridružio Završki čime se prva navala pretvorila u neriješivu zagonetku za Celjane. Spomenuti trojac autori su čak deset golova Teama Zagreb u visokoj pobjedi 11:2. U tih deset golova ugradili su čak 25 bodova. Fran Završki postigao je pet golova i imao tri asistencije, Lovro Kumanović tri gola i pet asisencija, a Karlo Marinković je uz dva postignuta gola još sedam puta dodao za gol. Jednu je asistenciju u tom golovima upisao Borna Filipović, a jedanaesti je gol djelo Ivana Bokšića na dodavanje Josipa Bauera. U slijedećem kolu u Zagrebu gostuje jedan od konkurenata za vrh, Triglav iz Kranja.


TEAM ZAGREB U14 -  HK ECE CELJE U14 11:2 (6:1, 3:0, 2:1)


Zagreb, Dom sportova, 8.10.2017.
Gledatelja: 56
Suci: Grozaj, Polašek


Strijelci
1:0 TZG Završki (Marinković) 1'
2:0 TZG Marinković (Završki, Kumanović) 4'
3:0 TZG Marinković (Kumanović, Završki) 8'
4:0 TZG Kumanović 9'
4:1 ECE Čerenjak (Blaznišek) 11'
5:1 TZG Kumanović (Marinković, Filipović) 12'
6:1 TZG Završki (Kumanović, Marinković) 19' PP1
7:1 TZG Završki (Marinković) 27'
8:1 TZG Završki (Kumanović, Marinković) 30'
9:1 TZG Završki (Marinković, Kumanović) 40'
9:2 ECE Blaznišek (Pikl Lipar) 44'
10:2 TZG Bokšić (Bauer) 53'
11:2 TZG Kumanović (Završki, Marinković) 57'


Udarci na gol:
Team Zagreb 38
ECE Celje 24


Kazne:
Team Zagreb 31 min
ECE Celje 18 min


Sastavi
Team Zagreb: Janjatović-Lončar, Čavić - Bezuk, Alić, Završki, Marinković, Kumanović - Filipović, Vukadin, Polonijo, Ljubičić, Šimunković - Bokšić, Slovinac, Čeak, Mandušić, Bauer - Švarc,Kireta, Kašparek, Drugović, Looser. Treneri: Žibret, Janjatović 

ECE Celje: Kuder - Cekuta, Steblovnik, Blaznišek, Konobelj, Pikl Lipar - Čerenjak, Bervar, Črepinšek, Marinšek, Ramšak - Grabec, Zorman. Treneri: Gajšek, Blaznišek

 

Foto: Petra Šnidaršić

 

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information