PH - mlađi kadeti

Finale može početi

PH ilustracija zavrsnicaU manje od 24 sata odigrane su obje polufinalne utakmice Medveščaka i Mladosti II u kojima je Medveščak bez previše napora potvrdio svoje mjesto u finalu. Danas su takmaci promjenili boju dresova, zamjenili domaćinstvo i suce, a sve je drugo ostalo gotovo isto. Mali "mamuti" su se bolje nego jučer držali u startu utakmice, ali s vremenom je padala snaga i koncentracija pa su sve više popuštali. "Medvjedi" su manje golova u prve dvije trećine nadoknadili u posljednjoj trećini pa je i konačan rezultat bio gotovo isti. Zaustavili su se na broju 11, a Mladosti II nisu dozvolili ni počasni pogodak.


Zagreb, Velesajam, 27.04.2017
Gledatelja: 48
Suci: Polašek, Žibret


MLADOST II - MEDVEŠČAK 0:11 (0:2,0:3,0:6)


Strijelci:
0:1 MED Šmejkal (Kurjaković) 2'
0:2 MED Filipović (Žigmund) 7'
0:3 MED Filipović 20'
0:4 MED Borošak (Šmejkal) 25'
0:5 MED Borošak (Šmejkal) 26'
0:6 MED Soldić (Završki, Kuljak) 30'
0:7 MED Kašparek (Završki) 31'
0:8 MED Završki (Soldić, Kuljak) 41'
0:9 MED Završki 41'
0:10 MED Kašparek (Završki, Soldić) 40'
0:11 MED Filipović (Kašparek) 40'


Udarci na gol
Mladost II 8
Medveščak 52

Kazne
Mladost II 0
Medveščak 0


Sastavi
Mladost II: Ždralović - Koren, Varga, Zdilar, Debeljak, Terlević - Marojević, Štefanac, Šimmunković, Hrvoj, Mandušić - Matijević. Treneri: Janjatović, Cerovečki

Medveščak: Penzer, Čavić - Filipović, Bestić, Kašparek, Završki, Soldić - Jandrić, Žigmund, Kurjaković, Borošak, Šmejkal - Kuljak, Farac, Košević. Treneri: Jurković, Žibret


Finale može početi. Medveščak je bez previše muke riješio formalnost polufinalnog dvoboja i spreman dočekuje prvu ekipu Mladosti u subotu. "Medvjedima" je ova utakmica poslužila kao pucački trening pred finale dok su "mamuti" pokušali iz ovih utakmica što više naučiti.

Na prvi gol se nije dugo čekalo. Već u drugoj minuti Patrik Šmejkal dovodi Medveščak u vodstvo. Mladost II se pokušavala organizirano braniti i što češće ugroziti gol Penzera. Obrambeni dio su odradili sasvim solidno pa je do kraja trećine pao još samo jedan gol. Strijelac je bio Borna Filipović, a isti je igrač postigao i treći gol u 20. minuti. "Mamuti" su bili i blizu pogotka no do njega ipak  nisu došli.

Padom snage "mamuta" otvaralo se sve više prostora za napadače "medvjeda". Više je šuteva išlo u okvir gola Ždralovića, a posljedično i više je pakova završilo u mreži. Drugu polovicu utakmice golovi su padali sve češće. Prvo je na dodavanje Šmjekala Ivan Borošak postigao četvrti pa peti gol za Medveščak, a nakon toga se raspucala prva navala. Otvorio je Lukas Soldić, nastavio Filip Kašparek sa dva gola, a dva gola je zabio i Fran Završki. Točku na i svojim trećim pogotkom stavio je kapetan Borna Filipović.

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information