Tko će do naslova?

Dvostrukim susretom Zagreba i Mladosti ovog vikenda započinju prvenstva Hrvatske za mlađe kadete i kadete. Premda su u mlađim kategorijama prognoze nezahvalne, neke naznake mogućeg odnosa snaga mogu se zamijetiti uvidom u ishod prethodnih natjecanja istih generacija.

U ovoj sezoni u kategoriji kadeta natječu se igrači rođeni 1995. i 1996. Prije dvije sezone ove generacije igrale su prvenstvo mlađih kadeta. U trokružnom sustavu, najbolji su bili igrači Zagreba s pet pobjeda iz šest utakmica. Drugo i treće mjesto podijelili su Medvjedi i Mladostaši s po dvije pobjede. Koliko su momci od tada napredovali vidjet ćemo u utakmicama koje slijede. Posebno treba pohvaliti napor uložen u okupljanje kadetske momčadi Siska.

Generacije 1997. i 1998. posljednji put su zajedno igrali u kategoriji škola. Iako je škola nenatjecateljska kategorija, dječaci sva tri kluba odigrali su brojne susrete na turnirima u Zagrebu i inozemstvu. Nešto više uspjeha imali su Zagrebaši koji su nadmašili gradske rivale na turnirima u Bledu, Ljubljani i Zagrebu. Mladostaši su uspjeli uzvratiti pobjedom na turniru u Beogradu. Medveščakovci pak žele pokazati koliko su napredovali u ove dvije sezone.

Svim momčadima želimo puno sreće u sportskom nadmetanju!

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information