INLINE

Kune obranile naslov

tapirCup finalePobjedom momčadi Kuna nad Munjama s rezultatom 4:0, u subotu je završen tradicionalni 4. Tapir kup u inline hokeju. Od ranog jutra do kasno navečer 15 momčadi iz Češke, Slovenije, Srbije i Hrvatske borilo se za naslov pobjednika turnira, a baš kao što je to slučaj bio i protekle tri godine, proslavljeni hokejaš i igrač inline hokeja Igor Jačmenjak odveo je svoje Kune do ukupne pobjede.

Prema očekivanjima, bio je to najkvalitetniji turnir dosad. Gledali smo odličan inline, nekoliko nevjerojatno neizvjesnih utakmica i u konačnici zagrebačko finale. Dolazak momčadi iz Češke pokazao se kao pun pogodak, pa je i “ljepotica” dana bila utakmica Kuna i Slavoja, koju je na kraju hrvatska ekipa dobila spretno i sretno s rezultatom 5:4.

Na kraju, osim što je momčad Kuna osvojila turnir, a Munje bile druge, do trećeg mjesta stigli su igrači Somina iz Siska. Zagrebački Pitoni bili su četvrti, a u Top 5 ugurali su se – pomalo neočekivano - i domaćini, Tapiri.

Najboljim igračem četvrtog Tapir kupa proglašen je hrvatski reprezentativac Domen Vedlin (Kuna), Igor Jačmenjak je bio najbolji strijelac, a epitet najboljeg golmana pripao je Tihomiru Filipecu, također igraču Kuna.

 

Konačni poredak:

1. IHK Kune Zagreb

2. IHK Munje Zagreb

3. IHK Somine Sisak

4. IHK Pitoni Zagreb

5. KHL Tapiri Zagreb

6. IHK Dinamo Zagreb

7. IHC Warriors Praha

8. IHC Kapri Dlouhonovice

9. IHK Kune 2 Zagreb

10.HK Dolenjske Toplice

11.IHC Slavoj Chocen

12. Prosports team Kranj

13.Scorpions Ljubljana

14.HK Spartak Subotica

15.Tapir Team Zagreb

Foto: Sanja Berend

Korištenjem naše stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke funkcionalnosti Vam neće biti dostupne." Learn more".

EU Cookie Directive Module Information